Welkom bij Partycentrum de Stormpolder!

Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest of evenement? Bij Partycentrum de Stormpolder bent u aan het juiste adres! Wij bieden een goede prijs kwaliteitverhouding, waarbij een feestje ook een feestje blijft voor de portemonnee. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsborrel of bruiloft, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt.


Diensten

Feestlocatie verhuur

Bij Partycentrum de Stormpolder kunt u een prachtige feestlocatie huren voor uw speciale gelegenheid. Onze locatie biedt alle faciliteiten voor een geslaagd feest.

Zaalversiering

Laat Vay's Party Service u helpen bij de ballonversiering van de door u geboekte zaal. Wij nemen al het werk uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw feest.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de beschikbare data voor mijn evenement?

Voor beschikbare data kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat we samen een geschikte datum kunnen plannen.

Kunnen jullie ook de aankleding van de locatie verzorgen?

Ja, wij bieden verschillende opties voor de aankleding van de locatie. Wij werken samen met Vay's Party Service voor de ballondecoratie in uw zaal. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een andere partij voor de zaalversiering.


“Ik ben ontzettend tevreden over de service van Partycentrum de Stormpolder. De locatie is prachtig en de medewerkers doen er alles aan om het feest tot in de puntjes te verzorgen. Ik kan het iedereen aanraden!”

— Annelies van Dijk


Neem contact met ons op

Neem gerust contact met ons op via onderstaande telefoonnummer voor meer informatie of voor het maken van een boeking. 

+ 31 6 24652862

Locatie

Partycentrum de Stormpolder

Industrieweg 2, 2921 LB
Krimpen a/d IJssel, South Holland, Nederland


Over ons

Partycentrum de Stormpolder is al meer dan 6 jaar een begrip in Krimpen a/d IJssel en omgeving. Onze passie is het organiseren van onvergetelijke evenementen voor onze klanten. Met oog voor detail en een persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat elk feest bij ons een succes wordt.